Suloinen suklaamousse ohje valmistetaan suklaan ja kerman seoksesta, joka tarjoillaan aina kylmänä. Tämä onkin monien suosikki juhlissa, eikä sen valmistus ole vaikeaa, joten se on täydellinen valinta yksinkertaiseksi ohjeeksi.
Tämä suklainen mousse sopii hyvin tarjoiltavaksi jälkiruokakulhoista sellaisenaan, johon voit halutessasi lisätä marjoja koristeeksi. On myös toinen vaihtoehto, jossa tätä syötävän suloista suklaamoussea käytetään ja se on kakun täytteenä. Jos suklaakakun tekeminen on aikaavievää tai kakun teko ei ole lähellä sinun osaamisaluettasi, voit tilata suklaakakun täältä.
Minusta tämä suklaamousse kakkuun on erittäin hyödyllinen, koska se sopii erinomaisesti myös vaalean kakkupohjan väliin. Se vain on niin herkullinen, että sille on vaikeaa löytää leivonnaista, johon se ei sopisi. Esimerkiksi myös lettujen täytteenä se
Työkalut
- Vatkain
- Kulho
Suklaamousse resepti
⏱Valmistusaika
20 min
⏳Paistoaika
5 min
⌛️Yhteensä
25 min
🍴Annoskoko
4*
🍽 Ateria
Jälkiruoka
📈Vaikeus
Helppo
*Annoskoko on eri, jos moussea käytetään kakun täytteenä. 4 on sopiva annoskoko, jos moussea syödään jälkiruokana sellaisenaan.
Ainesosat
- 200 g 40-50 % tummasuklaata
- 4 dl kuohukermaa
Ohje
- Sulata tummasuklaa vesihauteessa, jonka jälkeen anna jäähtyä.
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Sekoita varovasti osissa vatkattu kerma jäähtyneen ja sulaneen suklaan joukkoon.
Reseptin ravintosisältö per 100 g
Energia
420 kcal
Rasvaa
35 g
Hiilihydraatteja
21 g
Sokeria
18 g
Proteiinia
3 g
Suola
0,07 g
Submit your review | |
1 2 3 4 5 | |
Submit Cancel |