Mukauta suostumuksen asetuksia

Alla näet evästeemme jaoteltuna "Välttämättömiin" (evästeiden suostumuslaajennus ja Elementor-sivurakentaja), "Analytiikkaan" liikenteen analysointiin ja "Toiminnallisiin" kuten live-chat-toimintoon, jonka tarjoamme asiakkaillemme. Klikkaa “Selvää, hyväksy” hyväksyäksesi kaikki evästeet tai “Tallenna asetukset” hyväksyäksesi vain tarvittavat.

Aina aktiivinen

Tarvittavat evästeet ovat ratkaisevan tärkeitä verkkosivuston perustoiminnoille, eikä verkkosivusto toimi tarkoitetulla tavalla ilman niitä. Nämä evästeet eivät tallenna henkilökohtaisia tietoja.

Toiminnalliset evästeet auttavat suorittamaan tiettyjä toimintoja, kuten verkkosivuston sisällön jakamista sosiaalisen median alustoilla, palautteiden keräämistä ja muita kolmannen osapuolen ominaisuuksia.

Analyyttisiä evästeitä käytetään ymmärtämään, miten kävijät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa. Nämä evästeet auttavat tarjoamaan tietoa kävijöiden lukumäärästä, poistumisprosentista, liikenteen lähteestä jne.

Suorituskykyevästeitä käytetään verkkosivuston tärkeimpien suorituskykyindeksien ymmärtämiseen ja analysointiin, mikä auttaa tarjoamaan vierailijoille paremman käyttökokemuksen.

Ei näytettäviä evästeitä.

Mainosevästeitä käytetään tarjoamaan kävijöille räätälöityjä mainoksia sivujen perusteella, joilla he ovat käyneet aiemmin, ja analysoimaan mainoskampanjan tehokkuutta.

Ei näytettäviä evästeitä.

Sitruunakakku Resepti

Sitruunakakku on raikas leivonnainen, joka sopii hyvin kakkukahveille tai leivottavaksi silloinkin, kun tekee vain mieli leipoa.
Sitruunakakku koristeltu

Tämä taivaallinen sitruunakakku osuu ja uppoaa jokaisella kerralla. Se on helppo valmistaa ja maistuu myös perheen pienimmille.

Työkalut

  1. Leipävuoka tai pyöreä 20-22 cm kakkuvuoka

Sitruunakakku resepti

Average rating:  
 0 reviews

Ainesosat

Kakku:

  • 300 g sokeria
  • 1 sitruunan kuoret
  • 4 isoa kananmunaa
  • 1,5 dl kuohukermaa
  • 240 g erikoisvehnäjauhoa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 80 g ruokaöljyä
  • 1 tl sitruunauutetta

Koristeluun:

  • Tomusokeria

Ohje

  1. Sekoita hieromalla sokeri ja sitruuna keskenään.
  2. Lisää joukkoon kananmunat ja sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää seokseen kuohukerma ja sekoita taas tasaiseksi.
  4. Lisää joukkoon jauhot ja leivinjauhe ja sekoita.
  5. Lisää taikinaan öljy ja sitruunauute ja sekoita.
  6. Kaada taikina vuokaan.
  7. Paista 160 °C 1 h 20 min – 1h 30 min.
  8. Kun sitruunakakku on jäähtynyt, koristele se lopuksi tomusokerilla. Vinkki: halutessasi voit sekoittaa tomusokerin joukkoon hieman vettä, jolloin saat valuvan kuorrutteen kakun päälle.

Reseptin ravintosisältö per 100 g

Energia
333 kcal

Rasva
14 g

Hiilihydraatti
47 g

Sokeri
30 g

Proteiini
5,7 g

Suola
0,4 g

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Aiheeseen liittyviä reseptejä

Ostoskorini