Valkosuklaakuorrute kakkuun tuo aivan uuden ulottuvuuden koristelulle etenkin, kun valkosuklaata käytetään drip-menetelmällä eli valuttaen kakun reunoilta.
Tämä yksinkertainen valkosuklaakuorrute tarvitsee vain kaksi raaka-ainetta: valkosuklaata ja kuohukermaa. Tästä artikkelista saat hyvän ohjeen ja ideoita, joihin juuri tätä valkosuklaakuorrutetta voi käyttää.
Vinkkejä valkosuklaakuorrutteen tekemiseen
- Käytä laadukasta valkosuklaata.
- Anna kuorrutteen jäähtyä ennen käyttöä.
- Testaa valuminen ennen kuorruttamista esimerkiksi juomalasin reunaan.
- Säilytä tiiviissä astiassa jääkaapissa.
Ideoita valkosuklaakuorrutteen käyttöön
Voit lisätä valkosuklaakuorrute kakkuun ohjeeseen:
- makua kuten vaniljaa
- koristeita kuten nonparelleja
- väriä elintarvikeväreillä.
Lue myös muita ohjeita, miten suklaata voi käyttää kakun koristelussa.
Työkalut
- Kattila
- Lusikka
Valkosuklaakuorrute kakkuun resepti
Average rating: 0 reviews
⏱Valmistusaika
5 min
⏳Paistoaika
1 min
⌛️Yhteensä
6 min
🍴Annoskoko
8-12
🍽 Ateria
Jälkiruoka
📈Vaikeus
Helppo
Ainesosat
- 100 g valkosuklaata
- 100 ml kuohukermaa
Ohje
- Kuumenna kuohukerma kattilassa kunnes melkein alkaa kuplia.
- Lisää kuumennettuun kuohukermaan valkosuklaa ja sekoita muutama minuutti kunnes suklaa on sulanut kokonaan.
- Voit halutessasi lisätä elintarvikeväriä joukkoon, jos haluat värjätä valkosuklaakuorrutteen.
- Kun se on jäähtynyt, valkosuklaakuorrute kakkuun on valmis levitettäväksi.
Reseptin ravintosisältö per 100 g
Energia
450 kcal
Rasva
34,3 g
Hiilihydraatti
29 g
Sokeri
29 g
Proteiini
4,6 g
Suola
0,2 g
Submit your review | |
1 2 3 4 5 | |
Submit Cancel |
Create your own review