Kakun Koristelu Suklaalla: Tee Helpot Suklaakoristeet Kotona

Kakun koristelu suklaalla on monipuolinen tapa elävöittää kakun ulkonäköä jopa kotikonsteilla.

Kakun koristelu suklaalla on yllättävän helppo tapa luoda kakun ulkonäölle lisää kauneutta ja muotoja.

Työkalut

  1. Sulatettu suklaa
  2. Pursotinpussi ja pieni suutin (myös pakastepussi tai muut kotikonstit käyvät)
  3. Leivinpaperi

Näiden välineiden avulla saat helposti loihdittua erilaisia koristeita ja koristelutapoja suklaalla.

Suklaakoristeiden Valmistus Kotona

1.Suklaakiekot

  • Sulata suklaa ja levitä suklaata pieninä kiekkoina leivinpaperille.
  • Odota, kunnes suklaa on jäähtynyt ja kovettunut.
  • Irrota kovettuneet suklaakiekot varovasti leivinpaperista ja asettele kakulle.

2. Suklaakieputukset

  • Kasta haarukka sulatettuun suklaaseen ja piirrä leivinpaperille spiraalin muotoisia kuvioita. (Spiraalit voi tehdä myös pursotinpussin avulla).
  • Anna suklaan kovettua, jonka jälkeen irrota se varovasti ja asettele kakulle.

3. Suklaapursotukset – kirjaimet, numerot ja muut kuviot

  • Täytä pursotinpussi sulatetulla suklaalla.
  • Pursota haluamasi muotoisia kirjaimia tai numeroita leivinpaperille.
  • Irrota kovettuneet suklaat ja koristele kakku.

4. Suklaaraidat

  • Valuta sulatettua suklaata suoraan kakulle lusikalla tai pursotinpussilla.
  • Vedä hammastikulla tai veitsellä suklaan päältä raidat haluamaasi suuntaan.

5. Suklaaputous, suklaavaluma eli suklaadrip

  • Sulata suklaata haluamassasi värissä ja koostumuksessa (katso valkosuklaakuorrute kakkuun eli valkosuklaa drip ohje täältä), ja anna sen hieman jäähtyä.
  • Kaada suklaa pursotinpussiin, johon leikkaa pieni reikä tai sitten käytä lusikkaa valuttamisessa.
  • Aloita valuttamaan suklaata kakun reunoille niin, että suklaa valuu kakun päältä ajoittain kakun reunoja pitkin alas.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Aiheeseen liittyviä reseptejä

Ostoskorini