Tämä kinuski kakun päälle on makea ja kermainen, eli täydellinen kakkuihin sekä muihin jälkiruokiin.
Työkalut
- Kattila
- Kauha
Kinuski resepti
Average rating: 0 reviews
⏱Valmistusaika
5 min
⏳Paistoaika
10 min
⌛️Yhteensä
15 min
🍴Annoskoko
10
🍽 Ateria
Jälkiruoka
📈Vaikeus
Keskivaikea
Ainesosat
- 2,5 dl sokeria
- 0,5 dl vettä
- 85 g voita (paloiteltuna)
- 1,2 dl kuohukermaa
Ohje
- Lisää sokeri ja vesi kattilaan ja sekoita hieman, jotta se tasoittuu.
- Lämmitä kattila keskilämmölle ja keitä, kunnes sokeri liukenee, muuttuu kirkkaaksi ja alkaa kuplia.Tämä vie noin 5 minuuttia.
- Älä sekoita enää vaan anna seoksen kuplia rauhassa. Voit kuitenkin kääntäen ja kevyesti sekoittaen pyöräyttää seosta satunnaisesti.
- Sokerista muodostuu paakkuja seokseen, mutta jatka kevyttä sekoittamista satunnaisesti ja keittämistä, kunnes seos sakeutuu ja muuttuu tummemmaksi. Varo, ettei seos pala.
- Lisää voi ja vatkaa, kunnes se on täysin sulanut.
- Poista kattila liedeltä ja kaada kerma hitaasti joukkoon koko ajan sekoittaen, kunnes kerma on sekoittunut tasaisesti.
- Anna jäähtyä kattilassa 10 minuuttia.
Reseptin ravintosisältö per 100 g
Energia
401 kcal
Rasva
25 g
Hiilihydraatti
44,7 g
Sokeri
44,7 g
Proteiini
0,6 g
Suola
0,14 g
Submit your review | |
1 2 3 4 5 | |
Submit Cancel |
Create your own review