Kinuski kakun päälle helpolla ohjeella

Kinuski kakun päälle on makea täytteenä ja kuorrutteena.

Tämä kinuski kakun päälle on makea ja kermainen, eli täydellinen kakkuihin sekä muihin jälkiruokiin.

Työkalut

  1. Kattila
  2. Kauha

Kinuski resepti

Average rating:  
 0 reviews

Ainesosat

  • 2,5 dl sokeria
  • 0,5 dl vettä
  • 85 g voita (paloiteltuna)
  • 1,2 dl kuohukermaa

Ohje

  1. Lisää sokeri ja vesi kattilaan ja sekoita hieman, jotta se tasoittuu.
  2. Lämmitä kattila keskilämmölle ja keitä, kunnes sokeri liukenee, muuttuu kirkkaaksi ja alkaa kuplia.Tämä vie noin 5 minuuttia.
  3. Älä sekoita enää vaan anna seoksen kuplia rauhassa. Voit kuitenkin kääntäen ja kevyesti sekoittaen pyöräyttää seosta satunnaisesti.
  4. Sokerista muodostuu paakkuja seokseen, mutta jatka kevyttä sekoittamista satunnaisesti ja keittämistä, kunnes seos sakeutuu ja muuttuu tummemmaksi. Varo, ettei seos pala.
  5. Lisää voi ja vatkaa, kunnes se on täysin sulanut.
  6. Poista kattila liedeltä ja kaada kerma hitaasti joukkoon koko ajan sekoittaen, kunnes kerma on sekoittunut tasaisesti.
  7. Anna jäähtyä kattilassa 10 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö per 100 g

Energia
401 kcal

Rasva
25 g

Hiilihydraatti
44,7 g

Sokeri
44,7 g

Proteiini
0,6 g

Suola
0,14 g

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Aiheeseen liittyviä reseptejä

Ostoskorini