Paras Valkosuklaakuorrute Kakkuun – Helppo ja Herkullinen Resepti

Valkosuklaakuorrute kakkuun sopii erinomaisesti valuttamalla kakun reunoilta, jolloin kakulle ilmestyy drip-efekti.
valkosuklaakuorrute kakkuun valkosuklaapalat

Valkosuklaakuorrute kakkuun tuo aivan uuden ulottuvuuden koristelulle etenkin, kun valkosuklaata käytetään drip-menetelmällä eli valuttaen kakun reunoilta.

Tämä yksinkertainen valkosuklaakuorrute tarvitsee vain kaksi raaka-ainetta: valkosuklaata ja kuohukermaa. Tästä artikkelista saat hyvän ohjeen ja ideoita, joihin juuri tätä valkosuklaakuorrutetta voi käyttää.

Vinkkejä valkosuklaakuorrutteen tekemiseen

  • Käytä laadukasta valkosuklaata.
  • Anna kuorrutteen jäähtyä ennen käyttöä.
  • Testaa valuminen ennen kuorruttamista esimerkiksi juomalasin reunaan.
  • Säilytä tiiviissä astiassa jääkaapissa.

Ideoita valkosuklaakuorrutteen käyttöön

Voit lisätä valkosuklaakuorrute kakkuun ohjeeseen:

  • makua kuten vaniljaa
  • koristeita kuten nonparelleja
  • väriä elintarvikeväreillä.

Lue myös muita ohjeita, miten suklaata voi käyttää kakun koristelussa.

Työkalut

  1. Kattila
  2. Lusikka

Valkosuklaakuorrute kakkuun resepti

Average rating:  
 0 reviews

Ainesosat

Ohje

  1. Kuumenna kuohukerma kattilassa kunnes melkein alkaa kuplia.
  2. Lisää kuumennettuun kuohukermaan valkosuklaa ja sekoita muutama minuutti kunnes suklaa on sulanut kokonaan.
  3. Voit halutessasi lisätä elintarvikeväriä joukkoon, jos haluat värjätä valkosuklaakuorrutteen.
  4. Kun se on jäähtynyt, valkosuklaakuorrute kakkuun on valmis levitettäväksi.

Reseptin ravintosisältö per 100 g

Energia
450 kcal

Rasva
34,3 g

Hiilihydraatti
29 g

Sokeri
29 g

Proteiini
4,6 g

Suola
0,2 g

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Jaa tämä resepti

Facebook
Twitter
Pinterest

Aiheeseen liittyviä reseptejä

Ostoskorini